Betaalbaar en professioneel advies om je website succesvoller te maken…

“Paul, je hebt 12 jaar ervaring als webdesigner, weet extreem veel van internet marketing, sales psychologie, user experience design en ‘het verleiden van bezoekers ’, waarom doe je niet aan consultancy?”

Website advies was voor mij de afgelopen jaren een standaard onderdeel van webdesign, maar ondernemers en website eigenaren vroegen mij zo vaak om ‘los’ advies dat ik nu ook Website Advies aanbiedt als losse dienst…


Eelco de Boer's referentie voor Paul Christian Huisstijl Ontwerp & Webdesign“Naast zijn ontwerpvaardigheden is Paul een briljante marketing consultant met wie ik altijd perfect samenwerk.
Als je de kans hebt om met Paul te werken raad ik je zeker aan om dit te doen!” logo-ontwerp-webdesign-paulchristian-5-sterren-ref

– Eelco de Boer


Website Advies? Wat is dat?

Mijn definitie van Website Advies is deze: Ik adviseer over, en help mijn klanten met -het verbeteren, optimaliseren en aantrekkelijker maken van hun websites zodat zij meer succes hebben op internet.

De doelen hiervan zijn simpel; omzet verhoging (verbeter je website, verhoog je omzet), meer naamsbekendheid en meer overzicht en duidelijkheid voor beide partijen; mijn klant, en de bezoekers van mijn klant.

Je website is de meest krachtige marketing en verkoop machine in je onderneming… Als je er uit haalt wat er in zit althans…

Het probleem is dat 99,9% van de ondernemers niet uit zijn website haalt wat erin zit. Dit is doodzone want zo blijven er vaak vele duizenden euro’s per jaar, of zelfs per maand liggen…

Soms weet de ondernemer dit, soms niet. Vaak moet je een website bekijken door een soort ‘andere bril’ om te ontdekken wat de website succesvoller kan maken en wat niet… Website verbetering en website optimalisatie zijn daarom een vak apart.

Ik heb in de afgelopen jaren als designer meer dan 150 succesvolle ondernemers geholpen met het verbeteren, optimaliseren en aantrekkelijker maken van hun websites en ervoor gezorgd dat ze extreem succesvol werden. Ik was vaak de man achter de schermen bij grote en succesvolle websites & online productlanceringen en heb alle kennis, trucks en technieken in huis om ook jouw website tot een succes te maken…


“De communicatie verliep zeer soepel en snel via mail. Paul gaf ongeremd zijn mening en gaf waardevolle adviezen. De hele website van BeursLoper is van begin tot einde afgewerkt geraakt zonder dat we elkaar fysiek hebben moeten ontmoeten, een enorme tijdsbesparing.” logo-ontwerp-webdesign-paulchristian-5-sterren-ref

– Sam Hollanders


Het belang van een optimale website.

Letterlijk ALLES verschuift naar het internet. Het kost minder, is toegankelijker, beter schaalbaar en effectiever. Ook jouw klant zit uren per dag op het internet.
Het enige nadeel is dat 99% van de websites geen rekening houdt met een extreem belangrijk onderdeel…

Psychologie.

En met name de psychologie van de website bezoeker. Kortom jouw prospect of klant…

Stop even en denk je eens in…

Wat zou er gebeuren met je omzet wanneer je bezoeker zichzelf 100% aangesproken en begrepen voelt? Wanneer hij of zij niet hoeft te zoeken naar waar hij voor kwam, en dat alles er heel verzorgd en aantrekkelijk uit zag?

Wat denk je dat het gevolg is voor je conversie (het percentage van de bezoekers dat klant wordt) wanneer je ieder onderdeel op je pagina hebt afgestemd op het teweegbrengen van een gewenste reactie in je bezoeker.

Geloof het of niet, maar je kunt makkelijk op 100 verschillende manieren ‘scoren’ bij je bezoeker nog voordat hij de homepagina volledig bekeken heeft… En wat denk je dat dat doet in het hoofd van je bezoeker met betrekking tot jouw geloofwaardigheid, uitstraling en de aantrekkelijkheid van jouw website en producten?


“Paul heeft meerdere opdrachten voor mij en mijn netwerk gedaan en heeft altijd een vlotte en prettige manier van communiceren.
Doordat hij gericht mee kan denken wordt het resultaat niet alleen mooi, het is ook echt “af” waardoor je je weer kunt focussen op de dingen waar je zelf goed in bent!” logo-ontwerp-webdesign-paulchristian-5-sterren-ref

– Henk Jan Wils


Jouw website kan beter, dat weet ik zeker…
Laat mij je daarbij helpen…

Website Advies is een investering in je bedrijf, in je toekomst en in je eigen kennis niveau.

Website Advies van Paul Christian is opgezet met ‘snel, waardevol en effectief‘ als hoofddoelstellingen. Voor Website Advies trek ik gemiddeld 5 uur uit (hoewel het vaak wat uitloopt) en dit is wat je van me krijgt:

• Een uitgebreide ‘live’ analyse van je website.

• Uitgebreid ‘live’ advies om je website te verbeteren, optimaliseren en succesvoller te maken.

• Een ‘actiestappen & advies’ rapport.

• Een grafische mock-up (prototype) van de verbeteringen die je moet doorvoeren om je website effectiever te maken wanneer nodig.

De helft van de tijd geef ik je ‘live’ (over de telefoon of via Skype) een analyse en advies over je website.

De andere helft van de tijd werk ik een actieplan voor je uit, noteer ik alle ‘Quick wins’ en actie stappen voor je.

Daarnaast Werk ik vaak een grafische mock-up uit(een re-design van je huidige website zodat je tastbaar voor je kunt zien hoe het succesvollere ideaalbeeld eruit ziet.

De fasen die we doorlopen bij website advies zijn deze: Analyse > Advies > Actie

Bij website advies gaan we voor maximale resultaten met minimale aanpassingen…

Ben je er klaar voor om je website succesvoller en effectiever te maken?

Ik ben er eerlijk in. Een succesvolle website geeft je niet alleen maar financiële zekerheid, vrijheid en voldoening. Er komt ook meer verantwoordelijkheid bij kijken. Je hebt nou eenmaal een groter verantwoordelijkheidsgevoel nodig om bijvoorbeeld een website als Marktplaats of Facebook te runnen dan die van de bakker op de hoek….

Met een succesvolle website ben je de eigenaar van een goed geoliede marketingmachine, en heb je een verantwoordelijkheid naar je klanten en bezoekers die jou als leider zien…

Jouw investering

Website Advies van Paul Christian is voor jou een investering van € 250,- / 500,- excl. btw, afhankelijk van de site, wensen van de klant en positie van het bedrijf. En kost gemiddeld 3,5 / 7 uur aan tijd…

Mijn streven is dat je in ieder geval 3 tot 5 keer je investering terugverdient in de eerste weken na ons contact.Voordat we beginnen werp ik een snelle blik op jouw website en spreken we even de gehele situatie, jouw struikelblokken, wensen en dromen door en zal ik inschatten of het voor jou verstandig is om deze adviessessie aan te vragen. Wanneer ik twijfel aan het feit of jij je investering in no-time terug zal verdienen zal ik je dat eerlijk zeggen en en je mijn dienst misschien zelfs afraden.

Tijd voor actie…

Online succes is het gevolg van actie. Website advies van Paul Christian is een succesvolle dienst waarmee ik veel ondernemers geholpen heb en ik hoop voor jou snel hetzelfde te kunnen doen…

Ben je geïnteresseerd in Website Advies? Of zit je nog met een paar vragen of onduidelijkheden?
Bel dan even: 06 – 42 48 46 00 of stuur me even een bericht via de contactpagina