Projectomschrijving

In de zomer van 2007 startte internetondernemer Eelco de Boer een bedrijf dat zich volledig zou toeleggen op het ontwikkelen van ondernemers-thuiscursussen. De naam voor dit bedrijf werd PowerSellers. Een ‘powerseller’ is een persoon met een bepaalde status op verkoopwebsites zoals eBay, die zodanig succesvol is dat hij de term ‘Powerseller’ krijgt toegewezen door de verkoopwebsite. Deze ‘titel’ zegt veel positiefs over de organisatie, ethische houding en ondernemer zelf, en is een teken van vertrouwen richting de prospecten en klanten van deze persoon.

Het ontwerpen en neerzetten van een krachtig logo voor dit nieuwe bedrijf was een extreem belangrijke taak, omdat het logo op de lange termijn gebruikt zou worden op heel veel verschillende producten.

 

Opdrachtgever

– Eelco de Boer / eigenaar: winst.nl

Referentie

“Jarenlang heeft Paul voor, en met mij gewerkt voor een aantal van mijn internetbedrijven. Paul is enorm creatief en tevens down to earth. Hij begrijpt design, usability maar ook business wat het uniek maakt om met hem te werken. Wat je vaak meemaakt met designers is dat ze verliefd worden op design maar niet de focus weten te leggen op het behalen van resultaten, Paul weet de combinatie tussen design en resultaat perfect te vinden. Naast zijn vormgeving skills is het ook nog eens een briljante marketing consultant met wie ik altijd perfect samenwerk. Als je de kans hebt om met Paul te werken raad ik je zeker aan om dit te doen!”

Datum

Juli / Augustus 2007

Gerelateerd Werk

Dit zijn een aantal andere portfoliopagina’s in de categorie ‘Product Ontwerp’:

Gerelateerde Artikelen

IK heb mijn scriptie voor alle gemakken in stukken geknipt en verdeeld in artikelen. Deze artikelen zijn allemaal terug te lezen op deze website (één hoofdstuk per artikel):